Kundetilpassede løsninger

Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array

Ledningsløsning fra CUC – en stærk forbindelse

Hos CUC er vi specialister i at udvikle og producere kundetilpassede lednings-, kabel- og stikløsninger, som skal leve op til særlige krav.

Gennem årene har vi i samarbejde med vore kunder, udviklet og produceret mere end tusinde forskellige ledningsløsninger til førende virksomheder i Danmark og udlandet.

Hos CUC løses selv de mest komplekse opgaver rutinemæssigt – så tag os med på råd allerede fra idéfasen.

Vi råder over egen specialafdeling som fremstiller formværktøjer til støbning af såvel plastemner som omstøbning af stik – det sikrer maksimal fleksibilitet i konstruktionsfasen.

Endvidere har vi årelang erfaring i at foretage

dokumenterede elektriske samt mekaniske tests på prototyper såvel som det færdige produkt, herunder udvikling og fremstilling af specialiseret testudstyr.

Hos CUC kan vi mønstre et udviklings- og produktionsteam som omfatter en lang række kompetencer, såvel svagstrømsteknisk som på plast-, maskin- og kvalitetssiden – ej at forglemme vores kvalificerede og rutinerede montagepersonale.

CUC udvikler og producerer ledninger til en lang række anvendelsesformål, herunder:

Høreapparater, patientovervågning og -diagnosticering, audiologi, kommunikationsudstyr, måleteknik (temperatur, fugt, vibration), programmering, redningsudstyr – og meget mere.