Den 16. december besøgte folketingskandidat Morten Dahlin (V) plastvirksomheden CUC Engineering i Slagelse for bl.a. at tale om rammevilkår, uddannelse og mangel på kvalificeret arbejdskraft. Med på besøget var også Plastindustriens direktør Thomas Drustrup.

Politikerbesøg580x300_12-2014

Morten Rasmussen (tv.) fra CUC Engineering A/S gav Thomas Drustrup og Morten Dahlin (th.) en rundtur i virksomhedens lokaler.

Tirsdag den 16. december besøgte Venstres folketingskandidat Morten Dahlin plastvirksomheden CUC Engineering A/S på Industrivej i Slagelse. Besøget var koordineret med Plastindustrien, hvorfor foreningens direktør Thomas Drustrup også deltog.

Adm. direktør og ejer af CUC Engineering A/S Morten Rasmussen viste rundt på virksomhedens faciliteter, der huser 38 medarbejdere. CUC Engineering A/S producerer bl.a. sprøjtestøbte plastprodukter og ledningsløsninger til forskellige industrisegmenter – bl.a. medicoteknik.

Formålet med besøget var at skabe større politisk forståelse for produktionsvirksomheders rammevilkår i Danmark anno 2014. Derfor blev en lang række af de forskellige udfordringer, der er forbundet med at drive produktionsvirksomhed drøftet undervejs. En af de større problemstillinger er, at det kan være svært at finde den fornødne kvalificeret arbejdskraft – særligt hvis virksomheden er placeret i et geografisk yderområde.

Uddrag fra Plastindustrien, 17. december 2014.