Kundetilpassede løsninger

Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array

Sprøjtestøbning af plastemner

Hos CUC Engineering råder vi over 25 moderne sprøjtestøbemaskiner i et mix af Fuldautomatiske, Manuelle, Vertikale, Horisontale og en enkelt 2K-maskine.

Vi holder os løbende ajour med det nyeste inden for periferiudstyr med henblik på at opnå så effektiv og fejlfri en produktion som muligt og vi har erkendt nødvendigheden af løbende at udbygge vores automatiseringsgrad.

Hos CUC kan vi sprøjtestøbe emner i stort set alle plasttyper – overvejende teknisk plast og med vores maskinpark kan vi nu sprøjtestøbe emner helt ned til en emnevægt på 0,01 gram.

Vi har med tiden udviklet et særdeles fleksibelt sprøjtestøbe-set up med minimale opstillingstider, vi kan derfor gennemføre en rationel og kosteffektiv sprøjtestøbning af både større og mindre seriestørrelser.

Endvidere har vi stor erfaring i processer med insert moulding af metalkomponenter, samt sprøjtestøbning i forskellige kombinationer med andre plastemner- og typer.

Som et dokumenteret led i vores kvalitetssikring, gennemgår samtlige maskiner løbende samt periodisk vedligehold, kalibrering og service – enten foretaget af vores egne teknikere, eller via ekstern servicekontrakt.

Ønsker du sparring?

Få dine ideer eller udfordringer løst hos os!

Udnyt vores mere end 25 års erfaring indenfor sprøjtestøbning!