Box build
Fokus på kvalitet

Lad vores erfarne ingeniørteam hjælpe dig i mål

Hos CUC Engineering tilbyder vi montage af elektromekaniske produkter og Box build – fra design og koncept, over prototyper og indkøb, til endelig produktion, test og emballering.

Vores absolutte fokus er at fremstille kvalitetsprodukter, der designes med hele produktets livscyklus for øje. I processen arbejder vi tæt sammen med vores kunder, så du opnår størst mulige tidsmæssige og økonomiske fordele ved samarbejdet. Samtidig undgår du de risici og forsinkelser, der kan være forbundet med flytning af delvist færdiggjorte komponenter, ved at lade os udføre din Box build.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Vores ekspertise og erfaring med Box build omfatter:

  • Slut- og delmontage
  • Produktkonfigurering
  • Test
  • Mærkning
  • Emballering og opmagasinering

Box build som Turn-key projekt

Vores dygtige ingeniør- og produktionsteams kan varetage dine elektromekaniske samlinger og Box builds helt fra de indledende design-, prototype- og testfaser til fremstilling af det færdige produkt.

På CUC Engineering dækker vores kompetencer flere ingeniørfag, og vi stiller vores viden om materialer og teknologier til rådighed. I kombination med vores kunders kompetencer skaber og sikrer det stor værdi og agilitet i projekterne.

Kontakt os for at høre nærmere