Tech & industri
Din specialist til komplekse løsninger

Gennem mere end 30 år har vi løst udfordringer, der har skabt lange og vedvarende kunderelationer. Med CUC Engineering A/S får du en personlig og specialiseret samarbejdspartner fra rådgivning og udvikling til færdig produktion.

Start samarbejdet her

Stor knowhow giver konkurrencefordele

Hos CUC tager vi altid udgangspunkt i dit behov og udfordringer, når vi sammen gør dine idéer til virkelighed – gennem et konstant fokus på rådgivning, et indgående materiale kendskab, kapable teknologier og processer.

En af vores kompetencer er kvalitetssikring. Vi producerer kun løsninger, hvor kvaliteten er i orden. Af den grund er du som kunde sikret den bedste løsning fra start.

Siden virksomheden blev grundlagt, har vi skabt mange gode og lange kunderelationer – noget vi sætter stor pris på. Hos os er dit behov altid i centrum, og vi er villige til at investere for at udvide vores kapacitet, når dit behov stiger.

Specialleverandør til dit projekt

Med flere års erfaring som samarbejdspartner til projekter inden for tech og industri kender vi kundernes krav. Derfor er det ingen tilfældighed, at vi er certificerede med ISO 9001 og ISO 14001. Vi har en stærk holdning til miljø, kvalitet og sikkerhed i vores samarbejde med nye og eksisterende kunder. Desuden arbejder vi med PPAP-dokumentation, og har en god forståelse og viden om de forskellige metoder, der skal til for at få en fejlfri produktion.

Vores konstante fokus på miljø, kræver en kontinuerlig indsats. Vi er derfor stolte af, at vores bæredygtighed og CSR-performance er blevet tildelt en Silver rating af EcoVadis. Du kan dermed forvente en samarbejdspartner, som har styr på både certificeringer og dokumentation.

Hos CUC vil vi gerne imødekomme vores kunder krav, og derfor har vi konstant fokus på at videreudvikle processer såvel som produktionsfaciliteter. Det betyder, at vi har det nyeste produktionsudstyr til rådighed, inklusiv 25 sprøjtestøbemaskiner.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Vil du vide mere om, hvordan vi udvikler og producerer produkter til industrien, og hvordan vi eventuelt kunne samarbejde, så tag endelig fat i os.

Morten
Rasmussen

CEO, owner
Email: MR@cuc.dk
Tlf: 40 26 21 05

Steen Bruun Jørgensen

COO, owner
Email: SBJ@cuc.dk
Tlf: 20 15 55 22