Energi
Stor knowhow sikrer den bedste løsning

I mere end tre årtier har vi udviklet unikke løsninger til forskellige virksomheder inden for energi, vand, vind og varme. Med CUC Engineering A/S som din samarbejdspartner får du en personlig, plastteknisk problemløser, fra rådgivning og udvikling til færdig produktion.

Start samarbejdet her

Din samarbejdspartner til komplekse opgaver

Hos CUC tager vi altid udgangspunkt i dit behov og udfordringer, når vi sammen gør dine idéer til virkelighed – gennem et konstant fokus på rådgivning, et indgående materiale kendskab, kapable teknologier og processer.

En af vores kompetencer er kvalitetssikring. Vi producerer kun løsninger, hvor kvaliteten er i orden. Af den grund er du som kunde sikret den bedste løsning fra start.

Siden virksomhedens grundlæggelse har vi skabt mange gode og lange kunderelationer – noget vi sætter stor pris på. Hos os er dit behov altid i centrum, og vi er villige til at investere for at udvide vores kapacitet, når dit behov stiger.

Specialleverandør til vand, vind og varme

Som specialleverandør til brancher inden for vand, vind og varme kender vi kunders krav. Derfor er det ingen tilfældighed, at vi er certificerede med ISO 9001 og ISO 14001. Vi har en stærk holdning til miljø, kvalitet og sikkerhed i vores samarbejde med kunder. Desuden arbejder vi med PPAP-dokumentation, og har en god forståelse og viden om de forskellige metoder, der skal til for at få en fejlfri produktion.

Vores konstante fokus på miljø, kræver en kontinuerlig indsats. Vi er derfor stolte af, at vores bæredygtighed og CSR-performance er blevet tildelt en Silver rating af EcoVadis. Du kan derfor forvente en samarbejdspartner, som har styr på både certificeringer og dokumentation.

Hos CUC vil vi gerne imødekomme vores kunder krav, og derfor har vi konstant fokus på at videreudvikle processer såvel som produktionsfaciliteter. Det betyder, at vi har det nyeste produktionsudstyr til rådighed, inklusiv 25 sprøjtestøbemaskiner.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Vil du vide mere om, hvordan vi udvikler og producerer produkter til vand, vind og varme, og hvordan vi eventuelt kunne samarbejde, så tag endelig fat i os.

Morten
Rasmussen

CEO, owner
Email: MR@cuc.dk
Tlf: 40 26 21 05

Steen Bruun Jørgensen

COO, owner
Email: SBJ@cuc.dk
Tlf: 20 15 55 22