Kabler og ledninger
Udvikling af kabelløsninger

Kundespecificerede
lednings- og kabelløsninger

Hos CUC Engineering er vi specialiserede i at udvikle og producere ledninger, kabler og konnektorløsninger specifikt efter vores kunders behov.

Igennem mere end 30 år har vi sammen med vores kunder udviklet og produceret hundredevis af forskellige ledning- og kabelløsninger for globale, brancheførende virksomheder.

Vores kabler og ledninger er specialudviklet til en lang række områder, heriblandt: Audiologi, Patientovervågning og Diagnosticering, Kommunikationsudstyr, IOT/Måleinstrumenter (temperatur, luftfugtighed, rystelser), Programmering, Belysning, Redningsudstyr og andet.

Kontakt os for at høre nærmere

Lad os rådgive dig helt fra idéfasen

På CUC løser vi selv de mest komplekse opgaver. På værkstedet i vores produktionstekniske afdeling har vi mulighed for at udvikle, fremstille og reparere værktøj og støbeforme – inkl. prøveværktøjer. Det giver stor agilitet i processen, da vi hurtigt og effektivt selv kan foretage nødvendige justeringer. Vi har samtidig mange års erfaring i at udføre dokumenterede tests af prototyper såvel som af det færdige produkt, ligesom vi kan udvikle og fremstille specialiseret testudstyr.

Medarbejderne hos CUC Engineering er vores vigtigste ressource, og de sikrer at vores kunder altid får den bedste løsning. Vores højt kvalificerede og erfarne udviklings-, produktions- og montageteams har en bred vifte af kompetencer inden for stærk- og svagstrøm såvel som inden for plast, maskiner og kvalitet.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Kabelløsninger som Turn-key projekt

Skal vi tage os af dit projekt fra kravspecifikationer til færdigt produkt og fremstilling? Som leverandører af Turn-key projekter påtager vi os alle aktiviteter forbundet med det færdige projekt: fra udvikling og indkøb til automatisering, test og fremstilling.

Med udgangspunkt i et eksisterende produkt eller i kravsspecifikationerne for et nyt produkt tilfører vi ny viden og inspiration, for at du som kunde kan opnå konkurrencemæssige fordele.

Kontakt os for at tage en snak om dit projekt