Hele pakken ét sted
– over 30 års erfaring og knowhow

Hos CUC Engineering løser vi komplekse problemstillinger inden for plast, specialkabler, stik og box build. Du kan derfor betragte os som din plasttekniske problemløser, fra rådgivning og udvikling til færdig produktion.

Komplekse løsninger skræddersyet til dit behov

Vi er drevet af, at dit produkt til enhver tid fungerer sikkert og upåklageligt, præcis efter hensigten – uanset hvor kompleks løsningen er.

Med udgangspunkt i dine behov og udfordringer gør vi dine idéer til virkelighed gennem et konstant fokus på rådgivning, et indgående materialekendskab, kapable teknologier og processer.

Se vores kompetencer

Kvalitet og certificeringer

Det er essentielt for os, at alle vores produkter og løsninger lever fuldt ud op til – og gerne overgår – vores kunders forventninger. Vi har en stærk holdning til kvalitetssikring, og derfor producerer vi kun løsninger, hvor kvaliteten og certificeringerne er 100 % i orden. Det er vores standard.

Vi har udviklet og implementeret et management system, der bl.a. møder kravene til ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 and ISO 14001:2015.

Se vores certificeringer

Agil organisation

Hos CUC er vi specialister i produkter med høj kompleksitet, produceret i lav til medium volumen. Det giver dig en række fordele, idet vi kan skalere produktionen efter dit behov.

Vi stiller konstant krav til os selv og hinanden for at levere de bedste produkter på markedet. Derfor er vi med vilje en trimmet organisation med et fast netværk af dygtige, eksterne ressourcer. På den måde sikrer vi en innovativ tankegang i vores arbejdsmetoder, så vi kan blive ved med at skabe værdi for vores kunder.

Kort sagt, vi er specialister, der samarbejder med andre specialister.

Læs mere om, hvordan vi arbejder

Vi dyrker de gode relationer

Vi tror på, at den gode mavefornemmelse er altafgørende i et værdiskabende samarbejde. Derfor gør vi meget ud af at føre en personlig og transparant dialog med vores kunder fra start til slut.

For os er det vigtigt, at du kan mærke vores motivation for at løse din problemstilling. I flere årtier har vi løst udfordringer, der har skabt lange og vedvarende kunderelationer. Vi er ét team fra idé til færdigt projekt.

Kontakt os for en uforpligtende snak