Medico
Når sikkerhed og kvalitet ikke er til forhandling

Hos CUC Engineering A/S har vi produceret produkter til medicoindustrien i mere end tre årtier. Vi kender med andre ord de udfordringer og krav, som industrien står overfor, og vi forstår at omsætte dem til funktionelle løsninger.

Start samarbejdet her

Den rette knowhow til de rette projekter

CUC har som leverandør til medicoindustrien gennem mange år stor erfaring med at imødekomme vores kunders behov og løse deres udfordringer. Gennem tæt dialog og rådgivning udvikler vi unikke produkter, der til enhver tid fungerer sikkert, præcis efter hensigten – uanset hvor kompleks løsningen er. Vi har en stærk holdning til kvalitetssikring, og vi producerer kun løsninger, hvor kvaliteten er i orden. Af den grund får du som kunde den bedste løsning fra start.

Vi har løst komplekse problemstillinger inden for plast, specialkabler, stik og Box Build. Betragt os som din plasttekniske problemløser fra rådgivning og udvikling til færdig produktion.

Styr på kvalitet og certificeringer

I medicoindustrien er det vigtigt at vælge det rette plastmateriale for at sikre, at alle lovkrav og standarder overholdes. Vi har en stærk holdning til kvalitet og sikkerhed, og derfor er det ingen tilfældighed, at vi er certificerede med ISO 9001:2015 og ISO 13485:2016.

Vores mangeårig erfaring med udvikling og produktion af produkter til medicoindustrien, gør os i stand til at løse selv de mest komplekse problemstillinger. Vi er med i hele processen fra start til slut, og kan til enhver tid tilgodese dine spørgsmål om dokumentation, fleksibilitet og pålidelighed.

Hos CUC Engineering har vi knowhow omkring materialer, støbeværktøjer og fremstillingsprocesser, som sikrer det optimale samspil mellem funktion, levetid og miljø. Du får dermed et konkurrencedygtigt produkt.

Et produkt efter dine ønsker

Når vi udvikler og producerer medicinsk udstyr til medicoindustrien, gør vi det altid i tæt samarbejde med dig som kunde. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov og udfordringer, og sammen gør vi dine idéer til virkelighed – gennem et konstant fokus på rådgivning, et indgående materialekendskab, kapable teknologier og processer.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Vil du vide mere om, hvordan vi udvikler og producerer produkter til medicoindustrien, og hvordan vi eventuelt kunne samarbejde, så tag endelig fat i os.

Morten
Rasmussen

CEO, owner
Email: MR@cuc.dk
Tlf: 40 26 21 05

Steen Bruun Jørgensen

COO, owner
Email: SBJ@cuc.dk
Tlf: 20 15 55 22