Udvikling
Vi gør dine idéer til virkelighed

Innovativ udvikling af komplekse løsninger

CUC Engineering råder over særdeles kompetente medarbejdere i vores udviklingsafdeling, som kombineret med teknisk afdeling udgør den innovative rygrad i virksomheden, når vi udvikler løsninger for vores kunder.

Vi går til hvert nyt projekt med lige dele kreativ nysgerrighed og metodisk grundighed – ved at kombinere vores erfaring og viden med vores mange kompetencer og brede faglighed, kan vi løse selv den mest komplekse opgave.

De kompetencer, vi ikke besidder i huset, henter vi hos vores faste samarbejdspartnere, der hver især er specialister på deres felt (fx elektronikudvikling og test ift. de lovkrav og standarder kunderne produkter skal overholde). Det sikrer en agil proces og den mest omkostningseffektive løsning.

Kontakt os for at høre mere

Værkstedsafdeling med PTA funktion

Vi har den store fordel og frihed, at vi på værkstedet i vores produktionstekniske afdeling kan udvikle, fremstille og reparere teknisk udstyr og støbeforme – inkl. prøveværktøjer.

For at sikre den højest mulige omkostningseffektivitet sendes 90 % af vores værktøjsdesigns til Østen for at blive fremstillet. Vores værksted giver dig som kunde ekstra garanti for, at værktøjerne altid er 100 % i orden, da vi kan tjekke, reparere og finjustere alle støbeforme og teknisk udstyr.

Se vores andre kompetencer