Samarbejde & metoder
CUC er optimeret til at skabe konkurrencekraft

Hos CUC er din succes vores succes

Alt i vores organisation er bygget op omkring at hjælpe vores kunder med at øge konkurrenceevnen via fejlfrie, skræddersyede produkter – udviklet og produceret på den mest innovative og omkostningseffektive måde, med kortest mulig time to market.

Lær os bedre at kende her

Tæt samarbejde og en overskuelig proces

Som kunde hos CUC Engineering får du et kundeteam dedikeret til dit projekt, så du altid har kvalificeret rådgivning til rådighed. Vi stiller et stærkt hold med en kontaktperson, projektleder og ingeniør, der i tæt samarbejde med dig tager sig af alle skridt i processen fra de indledende møder, til det færdige produkt er kommet godt i slutkundens hænder.

Start samarbejdet her

En sikker løsning

Med over 30 års erfaring og specialisering i komplekse problemstillinger kender vi vores branchers behov og matcher dem med en sikker og omkostningsbevidst løsning. Gennem en pragmatisk og fleksibel tilgang til projekter og med et stærkt netværk er vi i stand til at løse selv de mest komplekse projekter. Vi tænker i skalerbare løsninger. Hos os får du meget mere end et produkt, du får en samarbejdspartner som gerne går den ekstra mil for dit projekt.

Spørgsmål? Kontakt os her

Kvalitetssikring i alle faser

Vi har et konstant fokus på en fejlfri produktion fra start til slut – altid i overensstemmelse med vores certificerede kvalitetsledelsessystem, ISO 9001/ISO13485, samt ISO 14001 i miljøledelse, så vi reducerer vores forsyningskædes miljøaftryk mest muligt.

Læs mere om certificeringer OG KVALITET