Plast
Sprøjtestøbning i alle typer plast

De nyeste maskiner og bred spændvidde i emnestørrelse

På CUC Engineering holder vi os konstant opdaterede på den nyeste viden og teknologi, så vi opnår den mest effektive og fejlfri produktionsproces som muligt.

I produktionen råder vi over mere end 25 avancerede sprøjtestøbemaskiner, både fuldautomatiske såvel som ilægningsmaskiner manuelt betjente, og vi tilbyder et meget bredt udvalg af produkttyper.  Vores udvalg af maskiner gør det muligt at fremstille emner fra ca. 0,1 gram.

CUC Engineering fremstiller produkter i tæt ved alle typer plast. Udover konventionel sprøjtestøbning har vi mange års erfaring med ind- og omstøbning af metalkomponenter, andre plastkomponenter og ellers kun hvad fantasien sætter grænser for.

Ring og hør, hvad vi kan gøre for dig

Høj kvalitet – omkostningseffektive løsninger

For at garantere vores høje kvalitet, bliver vores maskiner kontinuerligt og systematisk efterset og serviceret – enten af vores egne teknikere eller eksterne servicepartnere. via ekstern service.

Vi har udviklet et ekstremt fleksibelt produktionssetup, som gør os i stand til at gennemføre en omkostningseffektiv produktion af både større og mindre serier. Vi har konstant fokus på produkt- og produktionsoptimering, der sikrer en omkostningseffektiv og konkurrencedygtig løsning.

Kontakt os for at høre mere

Plastløsninger som Turn-key projekt

Kræver projekt, at vi tager os af alt i processen fra kravspecifikationer til færdigt produkt og fremstilling? Hos CUC Engineering har vi 3 årtiers erfaring og viden i bl.a. produktudvikling, som giver vores kunder konkurrencefordele.

Vi har bl.a. eget værksted med PTA-funktion, hvor vi kan udvikle, fremstille og reparere teknisk udstyr og sprøjtestøbeforme – inkl. prøveværktøjer. Udover øget fleksibilitet og frihed i designfasen, giver værkstedet dig som kunde ekstra garanti for, at dit udstyr altid er 100 % i orden.

Skal vi tage en snak om dit projekt?