CASE STORY

Wally and Whiz

Lokal produktion reducerer CO2-aftrykket

Wally and Whiz er en dansk virksomhed, der laver kvalitetsvingummi ud fra de bedst mulige råvarer. De små firkantede vingummier findes i mere end 800 butikker og i omkring 30 lande.

Udfordring

Wally and Whiz fik produceret deres plastemballage i Kina, men med et stort fokus på miljø og bæredygtighed kunne de se, at produktionen i Kina ikke var særlig miljøvenlig. Derfor søgte de en ny leverandør til deres firkantede plastbøtter.

Løsning

Ved at insource produktionen af plastbøtterne fra Kina til CUC i Slagelse, reducerede Wally and Whiz deres CO2-aftryk i forhold til produktion og transport.

Wally and Whiz arbejder samtidig ud fra et pant-system, hvor plastbøtterne, efter de har udtjent deres formål, kan returneres til Wally and Whiz, endda mod en lille belønning. Plastbøtterne leveres videre sidenhen til en genanvendelsesvirksomhed. 

Som producent af produkter beregnet til fødevare kontakt bliver vi regelmæssigt kontrolleret af Fødevarestyrrelsen i Danmark.

Se vores seneste kontrolrapport her

“Vi havde to primære grunde til at vælge CUC som vores produktionspartner. Høje standarder for kvalitet og et konstant fokus på miljø og genanvendelse. Vores samarbejde har været karakteriseret ved et højt niveau af teknisk viden og kompetent sparring.”

Kristian Them Hansen
CEO hos Wally and Whiz