Miljø og ansvarlighed
CUC er dybt forpligtet til bæredygtighed

På vores arbejdstøj har vi ordene: THINK | ACT Accountable, Sustainable, Innovative, Agile and Unite. Det har vi, fordi vi alle hver især står på mål for at være en ansvarlig samarbejdspartner, der repræsenterer et bæredygtigt miljø – både i forhold til klimaet og på arbejdspladsen med en sund virksomhedskultur og forretningsetik.

Se vores Code of Conduct

CSR
– Sustainability Gold Rating

Ansvarlighed er en forpligtelse, der kræver en kontinuerlig indsats. Vi er derfor stolte af, at vores bæredygtighed og CSR-performance er blevet tildelt en Gold rating af EcoVadis – verdens største uafhængige vurderingsbureau, der på global basis evaluerer, vurderer og rangerer virksomheders bæredygtighedsarbejde.

Se diplom

Bæredygtighed som et mindset

På CUC Engineering tænker vi miljø ind i alle processer fra produktudvikling til produktion af den færdige løsning.

CUC er ISO 14001-certificeret som dokumentation for vores dedikation til at begrænse vores miljøpåvirkning. I praksis betyder det, at vi løbende optimerer vores drift og produktionsprocesser, altid med det formål at minimere miljøaftrykket gennem optimalt design og det rette valg af materialer, metoder og leverandører/samarbejdspartnere.

Spørgsmål? Kontakt os her

Bæredygtighed i praksis

CUC Engineering har i mange år arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål nr. 12 – Ansvarligt forbrug og produktion. Målet handler om effektiv styring af vores fælles naturressourcer samt at tilskynde industrier, virksomheder og forbrugere til at genbruge og reducere deres affald.
    

Vi sørger bl.a. for at:

CUC Engineering har i mange år arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål nr. 9, 12 og 17.


9 – Industri, innovation og infrastruktur
Vi investerer kontinuerligt i vores produktionsfaciliteter med henblik på automation, teknologi og spild. 

Vi reducerer vores CO2-aftryk gennem køb af grøn strøm og arbejder ansvarligt med at forbedre vores produktion via agil og innovativ tænkning.


12 – Ansvarligt forbrug og produktion
Vi designer med øje for produktion for at minimere vores ressourceforbrug og indvirkning på miljøet.
Vores restmateriale genbruges og håndteres ansvarligt.


17 – Partnerskaber for handling
Vi evaluerer løbende vores leverandører for at skabe en bæredygtig værdikæde.